minden ami

sátorkölcsönzés, rendezvénysátor, party sátor

Party sátrak / Party sátrak
01.01
Csillagsátor Ø13m
bővebben
01.02
Csillagsátor Ø18m
bővebben
01.03
Pagoda - 5x5m
bővebben
01.04
Party sátor - 6x3m
bővebben
01.05
Party sátor - 3x3m
bővebben
Hasznos tudnivalók a party sátrakról

Party sátrak: Összecsukható, alumínium szerkezetű  party sátrainkat megrendelőink előszeretettel használják sport rendezvényeken, családi napokon, vásárokon, rendezvénysátrak mellé kiegészítőnek , hinterland sátornak. A party sátrak különállóan is felállíthatók valamint több sátrat egybe is építhetünk. Összecsukható alumínium szerkezete gyors építést – bontást tesz lehetővé. A party sátrak oldalponyvái tépőzárral illeszkednek a vázszerkezethez, ezért felrakásuk és eltávolításuk rendkívül egyszerű és gyors. A party sátrak oldalponyvái tetszőlegesen helyezhetők fel bármelyik oldalra a megrendelő igényei szerint a sátrat akár teljesen zárttá is lehet tenni az összes oldalponyva felrakásával.

A party sátrak felállítása ott is megoldható ahol a talajt nem lehet megfúrni a rögzítéshez, ebben az esetben a lábakra illeszthető szinterezett acél súlyokkal történik a rögzítés. Party sátrak jelenleg 3x3m valamint 6x3m méretben állnak rendelkezésre kínálatunkban. A party sátrakhoz bérelhető méhsejt alakú műanyag talajtakaró elem.

Pagoda sátor: Kisebb létszámú rendezvényekre valamint kiegészítő sátornak ajánljuk a pagoda sátrat, amely elegáns megjelenésével minden rendezvény üde színfoltja. Kínálatunkban jelenleg 5x5m pagoda sátor található, fehér tele illetve ablakos kivitelű oldalponyvával. A pagoda sátorhoz padlózat  bérelhető, mely acél-alumínium vázszerkezetű, impregnált fa járófelülettel.

Főoldalra Lap tetejére