minden ami

sátorkölcsönzés, rendezvénysátor, party sátor

Rendezvénysátrak / Rendezvénysátrak
01.01
Rendezvénysátor 4m fesztávolság
bővebben
01.02
Rendezvénysátor 8m fesztávolság
bővebben
01.03
Rendezvénysátor 10m fesztávolság
bővebben
01.04
Rendezvénysátor 12m fesztávolság
bővebben
01.05
Rendezvénysátor 15m fesztávolság
bővebben
01.06
Rendezvénysátor 20m fesztávolság
bővebben
Hasznos tudnivalók a rendezvénysátrakról

Rendezvénysátor bérlés: Rendezvénysátrainkat széleskörű felhasználásra javasoljuk. Bérelhető sátraink védelmet nyújtanak az időjárás viszontagságai az eső a szél valamint a tűző nap ellen is. Sátrainkat letisztult megjelenés jellemzi, az alumínium vázszerkezethez harmonikusan illeszkedik a hófehér sátor ponyva, ezért a rendezvénysátraink könnyen dekorálhatók, egyedi igények szerint díszíthetők, bár enélkül is impozáns megjelenést nyújtanak. A rendezvénysátrakat használhatjuk esküvői sátornak, sörsátornak, falunapokon, motoros találkozókon, sportesemények alkalmával, zenei fesztiválokon, családi ünnepekkor. Kis és nagyméretű vállalati rendezvények, családi napok, ügyféltalálkozók megtartására is kitűnően alkalmasak, egyszóval minden szabadtéri esemény alkalmával jó szolgálatot teljesítenek.

A  kölcsönözhető sátrak méretei az esemény nagyságához és a résztvevők számához igazíthatók, a 10-20 főt befogadni képes sátraktól egészen a több száz, akár ezer főt befogadni képes rendezvénysátrakig.

A kölcsönözhető rendezvénysátrakhoz számos kiegészítő bérelhető. Egyenetlen, murvás,ázott, esztétikailag nem megfelelő talajon a sátorhoz szervesen illeszkedő padlózatot ajánlunk mellyel a kisebb-nagyobb szintkülönbségek is kiküszöbölhetők. A sátor padlózat egy stabil acél-alumínium szerkezet, fa járófelülettel ellátva. Használatával a felállításra kerülő bútorok, székek és asztalok billegése elkerülhető, egyenletes, esztétikus járófelületet kapunk valamint zöldfelületen történő felállítás esetén kíméli a füvesített területet. Igény esetén a padlózathoz különböző színű szőnyegezés is bérelhető alkalmazkodva a dekoráció többi eleméhez. Esküvői sátrakhoz javasoljuk a padlózatra telepíthető táncparkettet.  Az  alapvilágítás mellett  bérelhető ötágú csillár, melynek használatával elegáns megjelenést biztosíthatunk a rendezvénysátorban. Kínálatunkban jelenleg 8m, 10m, 15m fesztávolságú sátrak bérelhetők. 

Rendezvénysátrainkhoz igény esetén ablakokkal ellátott ponyvát is tudunk biztosítani.

Rendezvénysátraink a német HALTEC cég gyártmányai.
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem megfelelőségi tanúsítványával rendelkeznek.A sátraink építését sok éves tapasztalattal rendelkező kollégáink végzik a legnagyobb gondossággal.

Főoldalra Lap tetejére